Nieuws

Stage Lentiz Life College bij Schiedam in Beweging
19.01.16

Stage Lentiz Life College bij Schiedam in Beweging

Zij hebben van de gemeente Schiedam opdracht gekregen om een natuurspeeltuin te ontwerpen in de nabijheid van het sportpark A4. Aan het eind van dit schooljaar moet er een kant-en-klaar plan liggen. In juni 2016 studeert deze lichting af.

Ook in het schooljaar 2014-2015 hebben studenten van de MBO-studie Urban Design stage gelopen bij de gemeente. Acht van de tien studenten hebben de studie toen succesvol afgerond. Lentiz Life College is verheugd over de samenwerking met ‘Schiedam in Beweging’: “Dit is een bijzondere mooie opdracht. Zij moeten dadelijk met een plan komen dat uitvoerbaar is.” Of het plan daadwerkelijk kan worden uitgevoerd, is nu nog niet bekend.

Drie dagen per week zijn de studenten op het Stadskantoor aan de slag onder supervisie van het projectteam ‘Schiedam in Beweging’. Onderdeel van de opleiding is het geven van een presentatie, waarbij de studenten moeten aangeven hoe hun natuurspeeltuin eruit ziet, op welke manier zij die willen realiseren en wat het kostenplaatje daarvan is.

De studenten moeten een aantal keren per jaar een presentatie geven over het plan van aanpak voor een natuurspeeltuin.

Lentiz I