05.01.16

Rugby in Schiedam

In de periode januari tot en met juli 2016 worden op zondag clinics, trainingen en evenementen georganiseerd om de jeugd van Schiedam en omstreken spelenderwijs en op een veilige manier kennis te laten maken met rugby. 

Vanaf 5 jaar kun je meedoen met trainingen, proef wedstrijdjes of zelfs met districswedstrijden afhankelijk van wat er voor jouw leeftijd georganiseerd wordt. 

We starten met de volgende leeftijdscategorieën:

Categorie Leeftijd Spelers per team
Mini's 11 - 12 jaar 9
Benjamins 9 - 10 jaar 9
Turven 7 - 8 jaar 7
Guppen 5 - 6 jaar n.v.t.

Een groep enthousiaste en ervaren rugbyspelers zorgt voor een leuke en veilige kennismaking met deze mooie sport. Dit doen we volgens het ‘Get into Rugby’-ontwikkelingsprogramma van de Internationale Rugby Bond en haar kernwaarden: Integriteit, Respect, Solidariteit, Passie en Discipline

Voor vragen of aanmeldingen: rugby@hermesdvs.nl

Lees meer
05.01.16

Informatiecentrum SIB open

Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen belangstellenden daar terecht met vragen over de gemeentelijke plannen. Daarbij kan het niet alleen gaan over de invulling van het tunneldak van de A4 maar ook over de stand van zaken op Harga of Kethel.

Meer informatie over Schiedam in Beweging is ook op te vragen via schiedaminbeweging@schiedam.nl .

Voor vragen over de werkzaamheden voor de aanleg van het park en sportpark op het tunneldak kunt u terecht bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek via info@kessel.nl .

Lees meer