Nieuws

Benoeming sportparkmanager op Sportpark Willem-Alexander
13.01.17

Benoeming sportparkmanager op Sportpark Willem-Alexander

Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure heeft de stichting, mede op advies van de gemeente, de heer Captein gekozen als de sportparkmanager die ervoor moet zorgen dat er meer activiteiten op het sportpark gaan plaatsvinden.

Mario Captein is als voormalig algemeen directeur van Helmond Sport een bekende in de voetbalwereld. “Fantastisch dat ik het geworden ben, ik heb er super veel zin”, was zijn eerste reactie op de aanstelling. “Samen met de bestaande gebruikers en werknemers van het sportpark wil ik er een geoliede machine van maken. Daarnaast zie ik veel mogelijkheden voor meer activiteiten en evenementen op het sportpark waarbij we de nabije bewoners niet uit het oog zullen verliezen.”

Ook de gemeentelijke accountmanager sportaccommodaties, Cees Roos, is zeer tevreden over de gemaakte keus. “Mario is een ervaren directeur die in de sport thuis is en de voetbaltaal spreekt. Dat is goed omdat voetbalvereniging Kethel Spaland de grootste bespeler is van het park. Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Hans van Ginkel, voorzitter van de Raad van Toezicht, is blij met de komst van Captein vanwege zijn sportkennis en bevlogenheid. “Hiermee hebben we een kandidaat van formaat gestrikt voor de functie van sportparkmanager.” Van Ginkel wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Mario Captein treedt per direct in dienst bij de Stichting Sportpark Willem-Alexander en zal op termijn ook Sportpark Harga onder zijn hoede krijgen.