Partners

VolkerWessels Vastgoed

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt en realiseert omgevingen waar het prettig wonen, werken en leven is, op een innovatieve en creatieve wijze. Met oog voor de bewoners en gebruikers. Dat doen wij samen met onze collega’s van de VolkerWessels Bouwconcern.

Samen VolkerWessels
VolkerWessels is actief in de marktsectoren: Bouw & Vastgoed, Infrastructuur en Energie & Telecom, waar we alle vragen op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren aanpakken. Dit doen we door bundeling van kennis en vaardigheden, met een integrale aanpak van multidisciplinaire projecten en met een gezonde financiële basis. VolkerWessels is een onderneming die kansen benut en duurzame innovaties introduceert. 

Onze filosofie
Wij bij VolkerWessels Vastgoed combineren grondige kennis met een gezonde kijk en een drijfveer tot innovatie. Het ontwikkelen van nieuwe leefomgevingen vraagt een grote verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Die tonen we in al onze projecten, van kleinschalige renovatie en nieuwbouw van woningen tot de opzet van gehele nieuwe woonwijken en de herontwikkeling van nieuwe woon- en werkomgevingen. 

Duurzaam
Duurzaam bouwen, met oog voor de toekomst, heeft onze speciale aandacht. Het is onze ambitie om zaken met blijvende waarde te maken, ook voor toekomstige generaties, met respect voor het milieu. Dit doen we bij voorkeur samen met onze klanten, zoals u. Wij stellen ons tot taak bouwconcepten te ontwikkelen voor de toekomst, met lage CO2-uitstoot, milieubewust grondstoffengebuik en bescherming van flora en fauna. Onze PlusWoning en MorgenWoning zijn hiervan voorbeelden, waarbij het energiegebruik zover kan worden gereduceerd dat per saldo geen energiekosten hoeven te worden betaald.

Meer informatie vindt u op onze website: www.VolkerWesselsVastgoed.nl

Overige Partners